Dermedic Baby Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém

Dermedic Baby Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém
Dermedic Baby Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém
Új
Értékelés:

Cikkszám: 306

Dermedic Baby Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém

Kiszerelés: 100 ml

EP KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ!

Rövid leírás: HIPOALLERGÉN, a születés első napjától alkalmazható. A Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém olajok speciális, tökéletes arányú keverékéből áll, mely hosszan tartó arc-és testápolást biztosít a babák és gyermekek érzékeny bőrének a nagyon száraz, atópiás dermatitisz esetén is. Psoirasis tünetei esetén is. Kiszerelés: 100 ml A Baby Lipidpótló hidratáló és nyugtató krém olajok speciális, tökéletes arányú keverékéból áll, mely hosszan tartó arc-és testápolást biztosít a babák és gyermekek érzékeny bőrének a nagyon száraz, atópiás dermatitisz vagy psoirasis tünetei esetén is. Intenzív hidratálással csökkenti a száraz bőr viszkető érzését. Az Omega 3, Omega 6, Omega 9 telítetlen zsírsavakban gazdag lenmagolaj hatékonyan kondícionálja a bőrszárazságra és irritációra hajlamos bőrt. Csillapítja a pruritus tüneteit, valamint védi és erősíti a bőr lipidvédelmét. A krém nyugtatja a bőrt és erősíti annak természetes védelmét annak köszönhetően, hogy az olívaolaj és a mandulaolaj erősíti a bőr természetes védőgátját a hidrolipid film helyreállításával. Az allantoin segíti a bőr regenerációját és nyugtatja az irritációt. Az epidermiszben tartja a vizet, így hosszan tartó hidratálást biztosít. A glicerin és a D-panthenol észrevehetően javítja a bőr hidratációs szintjét. HIPOALLERGÉN, a születés első napjától alkalmazható. Hosszan tartó hidratálást biztosít. Helyreállítja a bőr természetes védelmi funkcióját. 0% színezék.

HASZNÁLATA JAVASOLT: a nagyon száraz, atópiás, allergiára hajlamos bőr mindennapi ápolására. Használata psoirasis esetén is javasolt. HASZNÁLAT: gyengéden masszírozza a tiszta bőrre, arcra és testre egyaránt alkalmazható. A jobb eredmény érdekében ismételje meg naponta többször.

ÖSSZETEVŐK: Omega 3, 6, 9 telítetlen zsírsavakban gazdag lenmagolaj, mandulaolaj, olívaolaj, allantoin, D-panthenol, E-vitamin, glicerin, kamilla kivonat. INCI: Aqua, C 12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum

Ár: 4 479 Ft Egységár: 44 790 Ft /liter

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!