Édes álom a macskagyökér erejével

2016.06.13.

Túlzás nélkül állítható, hogy modern világunkban a stressz jelenti az egyik legnagyobb problémát.

Túlzás nélkül állítható, hogy modern világunkban a stressz jelenti az egyik legnagyobb problémát. A feszített munkatempó, a rohanó életmód olyan tüneteket produkál, mint az idegesség, fejfájás, elhízás vagy az álmatlanság.

Az álmatlanság hosszú távon nem csupán szó szerint kimerítő, de egy sor egészségügyi problémát is hordoz magával. Amennyiben Ön is az álmatlanság és a stressz áldozatainak egyike, nem kell belenyugodnia, hívja inkább segítségül a természet erejét!

Gyógynövény webshopunkban olyan gyógyteákat is kínálunk, melyek természetes hatóanyagaik segítségével kíméletesen nyugtatják az idegrendszert és hozzásegítenek a pihentető éjszakákhoz. Ilyen gyógytea a macskagyökér tea is.

A teához a növény gyökerét és gyöktörzsét használják fel. Az emberi orr számára kifejezetten büdös gyökérzet értékes hatóanyagokat tartalmaz, amelyeket együttesen valeriánának neveznek. A macskagyökér feszültségoldó, nyugtató hatással van az idegekre, így habár tényleges altató hatása nincs, megkönnyíti a pihenést.

Kortyoljon gyógyteát és aludjon édesen! Rendeljen gyógynövény webáruházunkból, és éljen egészségesebben!

vissza