Bioextra Ferrovit 30x kapszula

Bioextra Ferrovit 30x kapszula
Bioextra Ferrovit 30x kapszula
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 119

Bioextra Ferrovit, étrend-kiegészítő készítmény a megfelelő vérképzésért.

 

Vas - a nélkülözhetetlen

 

A vas emberi szervezetben betöltött élettani hatása felbecsülhetetlen értékű. Vas nélkül az oxigén nem lenne képes eljutni a sejtekhez, anélkül pedig nem lenne életképes a szervezetünk.

 

Az oxigéndús vér világospiros, míg az oxigénben szegény és szén-dioxidban gazdag vér színe ennél sötétebb árnyalatú. A vér színe a vas oxidációs állapotától függ, amely a vér oxigéntelítettségének következménye. A vas esszenciális mikroelem, vagyis szervezetünk nem képes annak előállítására. Ezért a vasat táplálkozással kell pótolnunk. Mivel a vas felszívódása és biohasznosulása rendkívül rossz, a vérbe csak a táplálékban található vasmennyiség töredéke kerül be. A vérszegénység lehetséges jelei: sápadtság, köröm felületén megjelenő barázdák, a köröm gyakori töredezése, szájszárazság, szájsápadtság, indokolatlan fáradékonyság, koncentráció csökkenés, fejfájás.

 

JÓ TUDNI: Megnövekedett vasszükséglete a reprodukciós korban lévő nőknek van, kritikus csoportokként határozhatóak meg továbbá az 55 év felettiek, valamint a vegetáriánusok.

 

A Bioextra Ferrovit kapszula magas hatóanyag-tartalmának és összetételének köszönhetően eredményesen biztosítja a vasfelszívódás optimális feltételeit. Napi egy kapszula biztosítja a felnőtteknek ajánlott napi B6- és B12-vitamin-, vas-, cink-, réz-, folsavbevitel 100%-át, hatékonyan járulva hozzá a normál szellemi és fizikai működés fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

 

Kiszerelés: 30 db

Adagolás: napi 1 kapszula

Gyártó: Bioextra Zrt

OÉTI által notifikált termék

 

1 kapszula hatóanyag-tartalma:

- Vas: 14,0 mg, NRV 100%

- Cink: 10,0 mg, NRV 100%

- Réz: 1,0 mg, NRV 100%

- B6 vitamin: 1,4 mg, NRV 100%

- Folát (folsav): 200,0 mikrogramm, NRV 100%

- B12 vitamin: 2,5 mikrogramm, NRV 100%

 

NRV: napi táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára.

Ár: 1 820 Ft Egységár: 51 Ft /db
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!