Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml

Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml
Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 024

Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml

Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illteve kiegészítő kezelésére, aszervezet ellenállóképességének fokozására.

EP kártyára elszámolható!

Összetétele: 

100 g készítményben 33 g keskenyleveleű kasvirág őstinktúrát tartalmaz.

Segéganyag 50 TF% alkohol.

Adagolás:

Megelőzésre 3x20 csepp.

Akut fertőzés esetén az első napon először 50 csepp, majd 2 napig óránként 10-20 csepp.

Figyelmeztetések:

Ha Ön a kasvirágra (vagy más fészkesvirágzatú növényre pl. kamillára, őszi margitvirágra stb.) allergiás, a készítményt nem használhatja.

Nem alkalmazható a készítmény előrehaladott szisztémás megbetegedések - tuberkulózis, fehérvérűség, kötőszöveti elváltozások, szklerrozis multiplex, AIDS-megbetegedés, HIV-fertőzés és egyéb autoimmun megbetegedés - esetén.

A készítmény nem adható gyermekeknek, terheseknek, epilepsziásoknak, egysérülés és más központi idegrendszeri betegség esetén.

Módosíthatja vagy növelheti más gyógyszerek hatását. Alkoholfogyasztás tilalmát előírő, vagy immunszupresszív (immunválaszt elnyomó)gyógyszerkészítmények mellett nem alkalmazható. Kérje orvosa véleményét, ha egyidejüleg más, a szervezet ellenállóképességét fokozó készítményt is szed.

Az esetleges üledékkiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja.

A közlekedésben történő részvétel vagy gépekkel végzendő munka során a reakcióidő lelassulhat, ezért gépjárművezetők és veszélyes helyen dolgozók a készítményt csak közvetlenül alvás előtt alkalmazzák!

Ha panaszai 4-5 nap alkalmazás után sem enyhülnek, feltétlenül forduljon orvoshoz. Ha az alkalmazás során a készítmény valamilyen mellékhatását tapasztalná, a kezelést hagyja abba, és forduljon kezelőorvosához.

Ár: 2 330 Ft Egységár: 35 Ft /ml
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!