Ocutein Forte 60x kapszula

Ocutein Forte 60x kapszula
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 001


Fogyasztása időskori szembetegség (pl. makula degeneráció) és az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén javasolt.

Omega-3 zsírsavak - DHA,EPA

A készítmény magas DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav)tartalmú halolajjal készült. A DHA fontos részét képzi a retina szerkezetének, így szerepet játszik a normál látás fenntartásában.

Karotionid komplex

A karotinoidokhoz tartozó lutein, zeaxantin főként a makula luteában találhatók magas koncentrációban, a makula fontos alkotóelemei.

Antioxidáns komplex

Az antioxidáns-komplex tagjai, a C- és E-vitamin, a cink, réz és szelén nyomelemek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelemhez.

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula

Fontos figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Cukorbetegek is fogyaszthatják. A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! Nem használható kizárólagos tápanyagforrásként! Nem adható gyermekeknek. Fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott! A termék 60 napi adagot tartalmaz. Tájékoztatjuk a fogyasztót, hogy a DHA komponensre jelzett kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Tárolás: Száraz, sötét helyen, 15 és 25 oC közötti hőmérsékleten tárolandó. Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó.

Összetétele 1 kapszulában:

Halolaj 300 mg

ebből omega-3 zsírsav 234 mg

ebből DHA 210 mg

EPA 24 mg

E-vitamin 30 mg

C-vitamin 100 mg

Béta-karotin 2 mg

Cink 14 mg

Szelén 26 mcg

Réz 1 mg

Lutein 15 Mg

Zeaxantin 3 mg

Ár: 5 995 Ft Egységár: 99 Ft /db

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!