Thermal Haj és fejbőr ápoló krém 75g

Thermal Haj és fejbőr ápoló krém 75g
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 082

Thermal Haj és fejbőr ápoló krém 75g

Gyógyvízzel készült hajpakolás, amely révén a hatóanyagokat intenzíven a bőrbe juttatja. A mikro-és nyomelemeket nagymennyiségben tartalmazó gyógyvíz a hajképződéshez szükséges aminosavakat tartalmazó búza-protein hidrolizátummal az ép hajszál-képződéshez szükséges tápanyagokat egészíti ki. Az E-, B1-, B3-, B és H vitaminok a vérkeringést és az egészséges hajképződést serkentő, a hajhullást fékező boróka illóolajával a hajhagymák regenerációját és az erős hajszál-szerkezet kialakulását segítik. A gyógyvízben lévő ásványi anyagok valamint a boróka illóolajában lévő hatóanyagok korpásodást gátló hatásúak. 

A H-vitaminnak az őszülést késleltető hatása ismert, így a hajhagymákban az antioxidáns-hatású krém-komponensek segítségével a hajszínt meghatározó pigment-anyagok képződését és stabilitását is javítja. Az E és a H-vitaminok a hajas fejbőr és a haj un. zsírosodását meghatározó faggyút képező mirigyek működését is szabályozzák.

A krémben lévő B-vitamin komplex az un. stressz-hatások következtében fellépő hajhullást is hatékonyan fékezi. Bőrbarát pH-ja miatt a bőr un. védő savköpenyének megőrzésében segít.

 

A krém alkalmazása :

- hajmosást követően a festett, igénybevett, hosszúszálú töredező hajvégekre mogyorónyi mennyiségű krémet kenve 10 percig hatni hagyjuk, majd leöblítjük.

hajmosás előtt a fejbőrbe masszírozva a korpásodás illetve a hajhullás gátlására, hajnövekedés serkentésére. 20 perc várakozás után a hajat megmossuk.

Előnyösen alkalmazható a THERMAL Gyógyvíz samponnal együtt használva, mivel tovább növeli a krém által kifejtett hatást.

Ár: 1 600 Ft Egységár: 21 333 Ft /kg
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!