Dermedic Hydrain Ultra-Hidratáló testvaj 225 ml

Dermedic Hydrain Ultra-Hidratáló testvaj 225 ml
Dermedic Hydrain Ultra-Hidratáló testvaj 225 ml
Dermedic Hydrain Ultra-Hidratáló testvaj 225 ml
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 431

Dermedic Hydrain Ultra-hidratáló testvaj 225 ml

Intenzív hidratáló testvaj nagyon száraz, vízhiányos, érdes, pikkelyes bőrre, mely, mint egy lotion, azonnal felszívódik a bőrben, így nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Négyféle hialuronsav típust tartalmaz, melynek köszönhetően, melynek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben fejti ki hatását. Azonnali megkönnyebbülést nyújt a bőrnek és csökkenti a bőr feszülő érzetét.

Intenzív hidratáló testvaj nagyon száraz, vízhiányos, érdes, pikkelyes bőrre, mely, mint egy lotion, azonnal felszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. Azonnali megkönnyebbülést nyújt a bőrnek és csökkenti a bőr feszülő, viszkető érzetét. A hármas hatású aktív hidratáló és tápláló összetevők mély és hosszan tartó hidratálást biztosítanak a bőrnek, mivel a szabadalmaztatás alatt álló innovatív Aqualare komplex többek között a hialuronsav négy típusát is tartalmazza. A hialuronsav különböző típusai mellett a sheavaj, a kókuszolaj, a kakaóvaj, a mandulaolaj és az E vitamin is hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratálásához.

Intenzíven táplál és regenerál, valamint helyreállítja a bőr védőgátjának megfelelő működését. A testvaj megakadályozza a bőr kirepedezését és elváltozását.

  • Higroszkópos, nedvességmegkötő tulajdonságokkal, így a bőrben tartja a nedvességet

  • Lezárja és újjáépíti a bőr védelmi gátját

  • Elzáró hatással rendelkezik, vízmegkötő hatású,fokozza a bőr vízmegtartó képességét

  • pH semleges

  • Nyugtató hatással bír, megakadályozza az irritációt és támogatja a bőr regenerációs folyamatait

  • Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a szabadgyökök által okozható változásokat

  • Termálvizet tartalmaz: a Közép-Európában elhelyezkedő hipertermikus artézi forrás több mint 2.100 méter mélyen helyezkedik el. A forrásból származó víz évezredek óta védve van a környezet káros hatásaival szemben, mivel mélyen elhelyezkedő kőzetrétegekben kering, így az emberi egészség számára legfontosabb ásványi anyagokkal bír. A Dermedic termálvíz hipotónikus, melynek köszönhetően ERŐSEN HIDRATÁLJA A BŐRT. Támogatja a bőr megfelelő működését és az ásványok koncentrációja nem irritálja még a legérzékenyebb bőrt sem.

HASZNÁLAT: vékony, egyenletes réteget vigyen fel a test tiszta bőrére, majd hagyja felszívódni.

Aktív hatóanyagok: Aqualare komplex: hialuronsav 4 típusa + termálvíz + trehalóz, glycerin, kókuszolaj, sheavaj, kakaóvaj, mandulaolaj, E vitamin

INCI: Aqua,Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Ceteary Alcohol, Glyceryn, Myristryl Myristate, Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Propanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolized Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olus Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Glycol, Raspberry Ketone, Sodium Hydroxide, Parfum

Ár: 6 869 Ft Egységár: 30 Ft /ml
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!