Dermedic NORMACNE Mattító hidratáló nappali krém

Dermedic NORMACNE Mattító hidratáló nappali krém
Dermedic NORMACNE Mattító hidratáló nappali krém
Dermedic NORMACNE Mattító hidratáló nappali krém
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 100

Dermedic NORMACNE Mattító hidratáló nappali krém

Kiszerelés: 40 ml; 

Problémás, zsíros, kombinált, aknéra és kifényesedésre hajlamos bőrre javasolt nappali krém. Szabályozza és normalizálja a bőr faggyú termelését. Csökkenti a már kialakult gyulladásokat és megakadályozza további gyulladt területek kialakulását. A tápióka keményítőnek köszönhetően hosszan tartó matt hatást biztosít. A krém niacinamidot tartalmaz (B3 vitamin), mely egy multifunkciós összetevő, mely anti-akné hatással bír, ezen felül a bőröregedés (ráncok, finom vonalak, foltok) ellen is kiváló hatóanyag és erősíti a bőr védőrétegét. A niacinamid szabályozza a faggyú termelést, gyulladáscsökkentő hatású, ezen felül a pigmentfoltok kialakulását is korlátozza azáltal, hogy megakadályozza a pigmentek bőrfelszínre jutását. A krém védelmet nyújt a környezeti tényezők káros hatásaival szemben. Biztosítja a bőr számára szükséges hidratálást. Az Oxyniacyde köszönhetően gátolja a szabadgyökök képződését, így antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságokkal bír. Egységesíti a bőrtónust, csökkenti a pigmentfoltok intenzitását. Nem tömíti el a pórusokat.

Szabadalmaztatás alatt álló innovatív VEPROLANUM DH komplexet tartalmaz, mely csökkenti a baktériumok számát, megakadályozza a bakteriális kommunikációt és megzavarja az úgynevezett bakteriális biofilmet. Ezen felül elősegíti a hegek és gyulladásos elváltozások gyógyulását. Veprolanum komplex főbb hatóanyagai: hexylrezorcin, linolsav, rezveratrol, hordein, gaba nurotransmitter, dipotassium glycyrrhizinate. 

Szabadalmaztatás alatt álló innovatív OXYNIACYDETM komplexet is tartalmaz, mely megakadályozza a szabadgyökök túlzott termelését. A szabadgyökök gyulladást okozhatnak, megváltoztathatja a bőr bakteriális flóráját és az elváltozást okozó baktériumok növekedését idézheti elő. Oxyniacyde komplex főbb hatóanyagai: bajkáli csucsóka kivonat, niacinamid, rezveratrol.

HIPOALLERGÉN TERMÁLVÍZZEL.

HASZNÁLAT: reggel megtisztított arcbőrre egyenletesen vigye fel, gyengéden tapogassa a bőrbe. 

ÖSSZETEVŐK: Veprolanum komplex, Oxyniacyde komplex, termálvíz, hialuronsav, gliceryn + Dub Diol, avokádó olaj, Velvesil 125, tápióka keményítő

INCI: Aqua, Persea Gratissima Oil, , Tapioca Starch, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Trigliceride,C30-40 Alkyl Alcohol, Isocetyl Stearate, Nicinamide, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Dimethiconol, Propanediol, Hordeum Vulgare Extract, Tocopheryl Acetate, Scutellaria Baicalensis, Butylene Glycol, Vitis Vinifera Fruit Extract, Ethyl Linoleate, Dipotassium Glycyrrhizate, Aminobutryc Acid, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum

Ár: 5 650 Ft Egységár: 141 Ft /ml
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!